5 vägar till att uppnå optimal hälsa

Sex vägar till hälsa:

1 Andning- hela 80% av de som söker till mottagningen har felaktig andning. Genom att bara andas rätt kan kroppen läka på cellnivå och återfå ett fungerande nervsystem. Vårt nervsystem styr våra organ

2 Vatten-de flesta människor dricker i dag ett vatten som inte är strukturerat. Våra vattenmolekyler som spolas genom våra rör tappar sin "struktur" vilket gör att våra celler har svårare att plocka in en vattenmolekyl som kan leda till uttorkning trots att vi dricker vatten varje dag. Vårt vatten vi dricker har ofta ett surt ph värde eftersom det måste gå genom olika metalliska rör. Vårt vatten vi dricker genom våra kranar kan alltså sägas vara ett "dött vatten".

3 Rörelse-hur mkt vitaminer eller mineraler du än äter måste vi ge kroppen rörelse för att kunna plocka in näring och syre i våra celler. 

4 Näringsbalans-kan räknas som "bensinen i bilen". Äter du vanlig husmanskost med besprutning förlorar vår mat mellan 20-80 % av sin näring. 

5. 80 % av våra fysiska besvär kan bottna i stressrelaterade obalanser. När stresshormoner sjunker kan ex ett immunsystem bli starkare och bekämpa infektioner bättre. 

6 Din syn på dig själv. Vad vi förmedlar till oss själva och tror om oss själva, är ofta det som styr även våra fysiska rytmer och inre organ. Vi blir inte vad vi vill vi blir vad vi tror.


Skriv din text här ...